Welkom op Hoeve Stortum

Hoeve Stortum is van oorsprong een paardenboerderij en stamt uit 1890. In de jaren '70 van de vorige eeuw werd Hoeve Stortum verbouwd tot appartementenboerderij. De hoeve is centraal gelegen op het eiland waardoor alle faciliteiten dichtbij zijn, maar er geen overlast plaatsvind in de drukke periodes.

In Hoeve Stortum zijn 4 appartementen en een luxe vrijstaand vakantiehuis ondergebracht varierend voor een verblijf van maximaal 4 of 5 personen. Er is een overdekte fietsenstalling en eigen wasserette voorzien van 2 wasmachines en een droger. Op het grote terrein van ongeveer 6.000m2 is tevens een speelweide beschikbaar voor (kleine) kinderen. De speelweide is omheind en voorzien van speeltoestellen zoals een wip, schommel, trampoline en voetbaldoelen en ver gelegen van de weg.  

Hoeve Stortum Terschelling heeft landelijk de 3e plaats behaald in de categorie Appartementen in het jaar 2019 en hiermee Dé Golden Zoover Award gewonnen!! Wij danken al onze gasten voor de vele mooie beoordelingen!

Cookie instellingen